Over Trivana

 

In 2015 ontstond het idee een triatlonvereniging op te richten met als voornaamste doelstelling triatleten de mogelijkheden bieden om op een zo hoog mogelijk niveau deel te nemen aan de landelijke triatloncompetities. Jim Hagenstein en Ricardo Scholten werkten hun ideeën verder uit en richtten eind 2015 Trivana op.

 

Trivana betekent “Triatleet van Nature” en is ontleend van het Engelstalig “Triathlete by Nature”. Trivana richt zich vooral op jonge talentvolle en ambitieuze triatleten die zich sportief willen ontwikkelen. Bij Trivana krijgen de atleten professionele ondersteuning en alle faciliteiten om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Denk hierbij aan trainingen, trainingsschema’s, coaching en medische begeleiding, voedingsadviezen, inspanningstesten en wedstrijdbegeleiding. Daarnaast zorgt Trivana voor teamkleding met een professionele uitstraling.

In een vertrouwde en sportieve sfeer leveren de individuele atleten (Trivanaten) een motiverende bijdrage aan de teamdoelstellingen. Een belangrijke kracht van Trivana is dat naar iedere atleet wordt gekeken als een gelijkwaardig mens. Dit betekent dat de individuele karakters en drijfveren net zo belangrijk zijn als de sportieve prestaties. Door onderlinge (professionele) kwaliteiten in te zetten en met elkaar te delen streeft Trivana naar een zelfredzame triatlonvereniging. Op deze manier ontwikkelt Trivana zich als een toekomstgerichte vereniging waar Trivanaten zichzelf met plezier kunnen profileren met prestaties van hoog niveau.

Verder is Trivana trots op zijn partners en sponsors die de visie van de vereniging waarderen en duurzaam steunen.